Direktlänk till inlägg 25 september 2012
LUNCH
Panerade Torskfiléer & äggröra
Torskfiléer
1 äggvita
Kryddor (t.ex. havsalt, vitpeppar, citronpeppar)
Havrekli
Keso 1,5 %
Gör så här:
Panera torskfiléerna i uppvispad äggvita.
Vänd därefter ner fiskfiléerna i paneringen som du blandat av kryddor
och havrekli.
Stek fiskfiléerna i lätt smord stekpanna
MIDDAG
1 kg nötfärs max. 10 %
2 ägg
1 dl kvarg (jag använder min vitlökskvarg (kvarg, vitlök och Provençalska örter)
En hel del sambal oelek (jag tar 2 rågade matskedar, men gillar det starkt)
Massa vitlök (5-6 klyftor)
Blanda ihop och forma biffar. Jag tycker att biffar som väger runt 50 g styck blir lagom. Lägg på galler med en långpanna under. Fyll långpannan med lite vatten så fastnar droppet inte så. Grilla på grillinställning (max. temperatur) på näst översta steget i ugnen. 12 minuter brukar vara lagom.
Efter attackfasen vecka 1 (8/10): Cruisingfasen: Vecka 2: Vecka 3: Vecka 4: ...
Attackfasen 2,5kg på 7 dagar (7oktober), cruising 19,7kg på 155 dagar (10 mars 2013), consolidation 220 dagar (16 oktober 2013), stabilisering ...
LUNCH Mixtalrik Kallskuret Rostbiffskivor.Kalkon(t.ex. kalkonpålägg)Mager färskost med vitlökssmakKeso 1,5 %1 kokt äggGör rullar av kalkonskivorna med färskost i MIDDAG Fläskkotletter med gräddsås på Kesella, Kesorödlök FREDAGSM...
LUNCHKöttfärslimpa med sås på kesella och kesorödlök Nötfärs o 2 ägg, kryddor, in i ugnen. Lite spad i en skål och blanda i kesella. MIDDAGStekt fläskfilé med varm bea Bearnaisesås:1/2 gul lök1 1/2 dl vatten3 msk vitvinsvinäger1 tsk...
LUNCH Lax i ugn med ägg och räkröra: Räkröra:250 g kesella 1%½ dl vatten200 g skalade räkor2 kokta ägg1 liten rödlök2 msk hackad dillsaltsvartpepparFinhacka ägg och lök. Lägg i en skål och blanda i kesella, vatten och dill. Rör till sist i räkor...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|