Direktlänk till inlägg 25 september 2012
LUNCH
Köttfärslimpa med sås på kesella och kesorödlök
Nötfärs o 2 ägg, kryddor, in i ugnen. Lite spad i en skål och blanda i kesella.
MIDDAG
Stekt fläskfilé med varm bea
Bearnaisesås:
1/2 gul lök
1 1/2 dl vatten
3 msk vitvinsvinäger
1 tsk torkad dragon
3 äggulor
1/2 dl kesella
2 krm salt + 1/2 krm vitpeppar
Skala och finhacka löken. Koka lök, vatten, vinäger och dragon tills hälften återstår. Dra kastrullen från plattan och sänk värmen.
Separera äggulorna och vispa dem i en skål. Tillsätt gulorna i lökblandningen. Ställ tillbaka kastrullen på plattan.
Vispa på låg värme tills såsen blir tjock som en kräm. Dra av kastrullen från plattan och tillsätt kesellan, salta och peppra. Ställ tillbaka kastrullen på plattan och vispa såsen tjock.
Efter attackfasen vecka 1 (8/10): Cruisingfasen: Vecka 2: Vecka 3: Vecka 4: ...
Attackfasen 2,5kg på 7 dagar (7oktober), cruising 19,7kg på 155 dagar (10 mars 2013), consolidation 220 dagar (16 oktober 2013), stabilisering ...
LUNCH Panerade Torskfiléer & äggröraTorskfiléer1 äggvitaKryddor (t.ex. havsalt, vitpeppar, citronpeppar)HavrekliKeso 1,5 %Gör så här:Panera torskfiléerna i uppvispad äggvita.Vänd därefter ner fiskfiléerna i paneringen som du blandat av kryddoroch h...
LUNCH Mixtalrik Kallskuret Rostbiffskivor.Kalkon(t.ex. kalkonpålägg)Mager färskost med vitlökssmakKeso 1,5 %1 kokt äggGör rullar av kalkonskivorna med färskost i MIDDAG Fläskkotletter med gräddsås på Kesella, Kesorödlök FREDAGSM...
LUNCH Lax i ugn med ägg och räkröra: Räkröra:250 g kesella 1%½ dl vatten200 g skalade räkor2 kokta ägg1 liten rödlök2 msk hackad dillsaltsvartpepparFinhacka ägg och lök. Lägg i en skål och blanda i kesella, vatten och dill. Rör till sist i räkor...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|